Tips

Brukar du spilla när du öppnar festisen? Vik upp flikarna innan du öppnar så händer inte det! Haha stog på nya "festis" paketet, och den smakar smultron! Så go, men iallafall, ett litet tips.


höst


godkväll

tiarus den 1:e 

Skön dag, allt började med att jag vaknade 08.30 och inte kunde somna om, jag fick ju spader.. sen kom mäxi och hoppade studsmatta med mig haha, sen drog han hem igen. Nu har jag bara chillat, men mitt godis åt någon upp, asså köp eget istället människor som bor i detta hus. Nu lagar mamma mat och sånt, men bloggar mer lite senare, ha det bra så länge. 

Out of here

Skolan e slut, nu är det en förjävla skön helg, sovmorgon!


Kanonen!

Here she is, kanonen.


Vill ni bo i min brevlåda?

omgash, typ dör över dessa fyra klännigar...

Right now...


X-factor

!


tio saker du inte visste om mig

1, Jag är ett fan av kissie.
2. Jag gillar A-traktorer och andra fula bilar..
3. jag är sjuk idag.
4. Jag gillar 1D men inte deras låtar.
5. Jag HATAR verkligen alla dom där disney nobarna, demi lavato och co. 
6. En ska jag spyr av är leverpastej.
7. Jag har aldirg åkt kanonen på liseberg.
8. Jag är instagram beroende.
9. Jag har uppmot 30 sysslingar men bara 2 kusiner.
10. Jag har fobi för toaletter och duchar.. 
 
 

Reklamer

Asså åh, i bland är reklam kul, till exempel Ica och tele 2 reklamerna, men så finns det ju proactive och kellogs som man bara vill spy över?! Just nu älskar jag den som jag inte vet vilken matbutik den reklamerar men haha "hej, hau..hur länge har ni öppet i kväll?" "Tills 10" " emh, va bra, då hinner jag handla klart, å så". Just nu kollar jag på NAIVY CSI, och nu är reklamen slut, så ha det bra!


Friends

 
 
 
Alice och Felicia tittade förbi förut för att Alice skulle få sin födelsedag present, det hon har i handen på dom två nedersta korten fick hon av mig och Felicia, sedan roade dom sig på min studsmatta innan dom gick igen. Tror hon blev glad över vad hon fick iallafall, det såg ut så haha. 
 

just nu

Just nu är jag antaglien på Liseberg och åker, jag tror jag har roligt och sånt, uppdaterar efter liseberg, kram.
-tidsinställt
 

Colors in your bath #2

Blue

Colors in your bath #1

...Pink.
 

Go kväll

Sitter och chillar på livet och skypear, har tre rätters middag med min kära familj, men dom håller med efterätten nu så jag passar på att blogga och sånt. Var ju ute med madde och hästarna förut, det gick la bra, enda tills hästarna skulle skiljas åt, då fick Tiara flipp, men det gick endå helt okej. Orkar inte blogga så mycket nu, men vi hörs. 
 
 
 
 
 

Lördags godis

Gott, vart hos tiara och gått på promenix med Madde och trixie, men nu ska jag chilla, ha det!


Riktigt sur och glad.

Denna dag har varit en sur och glad dag. Allt började med att våran vad hon nu är förnågot från expretionen sa att vi skulle ha vikatrie i Gympan så hon sa att vi skulle vänta lite utanför för han var försenad.. 08.30 stog vi fortfarande där och vi dog av förfrysning allihopa. Jag hade dubbla flecetröjor och krös som en jubel ididot. Och i går kväll hade jag liksom 36.4 i temp och enligt sjukvårdens hemsida ska man hålla sig varm när man har för låg temp, jo men visst, whatever, tillslut sa en annan gympa lärare att ingen vikarie kommer och då blev jag RIKTIGT sur.. Sen på engelskan där vi egentligen skulle sett 2 avsnitt av en serie började alla killar bråka om ifall en kille hade jagat en annan för han tog hans böcker eller om han satt och pratade med han efter att lektionen börjat.. Det slutade med att dom bråkade i en kvart och vi hann bara se ett avsnitt, vet inte vem som hade rätt men skulle tro på alternativ två haha. Sen läser jag en viss nellies blogg och bir ennu mer förbannad. Men bamba räddade min dag, jag tackar min gud, william spetz, hjärtligt mycket för detta. DET VAR GOD MAT, omfg detta borde stå som världsnyhet! Sen blev blev jag sur igen på NO:n för jag pluggade typ mitt i natten på något och, ja, vad det nu var, typ äh, alkoholfetter eller nått sånt.. Så kommer jag dit, så har vi INTE skrvtligt? Vi hade bara muntligt förhör, där ruttnade jag samtidigt som jag var lättad över att inte behöva svara på alla frågor, hur som haver kunde jag endå alla frågor han ställde. Sen blev jag glad på matten för idag brydde dom sig inte om att jag hade mobilen hela lektionen, dom kollade på den sen gick dom, älskar min matte lärare just nu, antingen är hno blind eller så är hon schysst på fredagar.. haha! Nu är jag hemma, har nyss käkat nachotallrik och nu pringles, kan inte bli bättre.. 

Tråkigt på matten

.. Men den e snart slut!


Min dag

Först skola, typ inget speciellt hände förutom att jag slutade tidigare, sen drog jag till Matilda, sen hoppade vi på bussen till någon affär för att köpa ost popcorn så fanns det inte ens ostpopcorn, så vi köpte cola och donut i stället. Sen så har vi mest Chillat och sånt, ska hem och göra läxan sen sova! Ha d bra!


Matte


Skola


Godnatt


En blogg som borde lyftas upp

... Kolla in på Mathildas grymme bra blogg!  
klicka här eller om det inte passar, klicka på bilden!

Produkterna som ljuger

Det finns mycket som ögonen ljuger om, t.ex. att om ett kex heter "fitness cake" ska du inte tro att den är nyttig. Jag som diabetiker vet ju mycket om kolhydrater och fett etc.. Ett väldigt bra exmepel är lingongrova. Hör på namnet, lingongrova, där kom första ljuget, mörkt bröd, jätte bra tänker du, och tar det. Men sanningen är att du kan lika gärna dricka ett klas Cola, det är (om jag inte minns fel) 9 gram socker på 100 gram, Cola har 10. Sen har vi Äntligen brödet (toast brödet som exemel). Då tror ni förståss att det är sjukt onyttigt och väljer det bruna bördet istället, men sanningen är att Äntligen toast innehåller bara 3 gram socker, och ungefär 7 gram fiber. Så länge fiberhalten är högre än sockret är det bra för din häsla. Nu ska jag inte säga att lingongrova är skit, det finns mycket fiber i det brödet ockås, syftar mer på socker just nu :) Sen har vi naturgodis, det är ju mycket nyttigare än godis, tänker du, men nej. Har du naturella jordnööter, cashew eller vad du nu tänker äta är det klart nyttigare, även om det är mycket kohydrater, så är det ra kolhydrater. Men dom flesta nötterna och torkad frukt har sju kilo socker på sig, allt från honugs doppade jordnötter till kanel och socker äpplen. Torkad frukt är dessutom väldigt onyttigt för dig som inte visste det. Så tro inte på allt du ser och hör! 
-Pasta är okej, men inte för mycket. 
 

new in

Foundation, foundation borste och necesär från gina (allt tillsamman blev 150kr)
 
Skor från Johanssons skor, 800 kr.
 
Tröja från Gina, 150 kr. (Tog ingen bild)
 
 
/ Emelie

Skola

Se ya


Bloggfri helg

Jag, Emelie, martina, mathilda, carro, felicia och ellinor har bott hos jennie över helgen, fast felicia och elinor sov inte två nätter. Bestämde att inte blogga under helgen, utan bara liksom umgåts. I fredags var det meningen att vi skulle bowla, men när vi kom dit så kostade det mer än det stog på hemsidan så vi hade inte råd. Vi bestämmde oss för att köra ut jennies familj och bo där.. Vi har levt på: Chips, godis, cola, powerking, musik, pizza och hönökaka. Kändes bra att äta potatis idag faktiskt. Tycker synd om grannarna som fick höra på Emvicci hela natten (jag haha).. Ingen klagade iallafall. Hittade en riktigt go låt som heter Song to the sea, rekomenderar verkligen! Bilder kommer någon gång haha, ha d bra! 
 
Sist det var tjejkväll hos jennie

Sorry

Har varit mycket läxor på sistånde, men ska börja blogga igen nu! Sist jag bloggade var jag på väg till stan, så här är det jag köpte, Lisa jeans från Gina, bodysplash, tunikan till mamma, nagellack till Amanda! (byxorna är på bilden)


Mot stan

Ska dra till stan med Carro och alice, bästi! Ska köpa jeans, body splash och en tunika till mamma, och kanske något annat litet för min månadspeng, har ganska mycket kvar på den! Iallafall så mobilbloggar jag sen, Ni får så klart se vad jag köpte sen så vi hörs, hej.
bjuder!
   

Dör

Vad är detta för låt, haha sämsta ever, vad sjunger dom ens? Åhoppa Gagman style? Haha, härmed dömer jag denna låt till höstens sämsta!


louis tomlinson ♥

Underbara människan! Du har allt, dålig humor, fint leende och rösten! 
 
 
 
 
 

i Phone 5

Vilken är i phone 5 egentlien..
 

 
 
 
En sak som alla bilder visar är att skärmen blir större, det går rykte om 4" skärm.
 

Jag stog för köket

Jag stog för köket när mamma var i karlstad, detta serverades:
Potatis, morot, lite äpple för sötma och tomat steks först i olja och kokar sedan så länge det behövs i vatten. Sedan silas vattnet bort och den är redo för servering. Betyg: 6/10, ingen favorit direkt.
serverades med bacon.
 
___________________________________________________________________________________________
Pasta med köttbullar och gräddsås, lunch. betyg 7/10, gillar itne pasta så mycket..
 
 
 
 

Hemma igen

Asså wtf, blivit sjukt förskylld med halsont och kanske lite feber. Mina bästa vänner är panodil,snytpapper och nässpray just för tillfället, och det suger att vara hemma eftersom vi hade fotboll på gympan! Var nyss ute i hagen med pälsglans och hårborste, nu är tiarasa man och svans i form igen. Orkar inte blogga så mycket nu, är ganska trött och sånt eftersom att jag var ute i hagen, sjukt hur mycket något åsnt kan dra på krafterna när man är sjuk.. Jaja ha d så länge. Kram.
 

Ont i halsen

Kom nyss hem från paddlingen, det sög i slutet, blåste skit mycket motvind och jag frös! Men nu har jag ont i halsen, ska ner till tiara endå så vi hörs sen!


Spacenails

Köpte ett as coolt nagellack för 10 spänn på kultur kalaset, vad tycks? Jag vet att mina naglar är skeva och fula haha, Godnatt!


Varje kväll

Detta använder jag varje kväll, kräm för ljusare hud under ögonen, ansikts vatten för att rengöra porer, scrub, basiron, nattkräm, hudkräm och ansikts tvål. Jag rekommenderar verkligen oriflame för din hy, grymma är dom!


Naturfoto

Var just ute och fotade lite, och innan dess var jag i stallet. Tiara var super duktig i boxen iallafall. Tränar lite på att redigera i GIMP just nu så här kommer några bilder från nyss som jag har redigerat i gimp:
 
-vet ej varför kvalitten på denna blev dålig, eller varför den har svart kant.

 

CANON EOS 1100D- 18-55 mm objektiv.
© kopiering förbjuden, om ni inte missar den feta texten på vill säga.. 
 
 
 
 
 
 

Delar ut gratis headers

Ja, ni som vil ha en gratis header, kommentera eller mejla mewreemelie.gmail.com
har inget att göra när jag är sjuk.. 
TVÅ EXEMPLAR
 
 
 

Sova

Godmorgon, ska snart somna igen men endå, i dag känns det likadant som igår så är hemma idag igen! Ska kanske (om jag inte spyr eller blir översjuk) ta ner tiara till boxen igen så hon lär sig att hon kommer tillbaka till hagen efteråt. Ha d bra i skolan eller jobbet, Emelie.


Kvälls käk

Unnar mig lite chilinötter, cola och bra tv så här på en seg måndags kväll, Godnatt mina vänner!


Tiara boxtränar

Var nyss nere vid stallet, jag har en häst även om jag är sjuk liksom. Täntke boxträna henne lite, så jag ställde in henne, allt gick bra tills Emir lämnade stallet och hon blev själv, trodde hon, kevin stog också där men det la hon inte märke till, så jag tog ut henne. Jag gick in och ut från boxen tills hon gjorde det utan att protostera. Hon fick godis när hon var duktig. Efter att ha gått in och ut kanske 15 gånger gick jag in en sista gång och stängde medan jag höll i henne där inne, och eftersom det gick bra fick hon gå ut i hagen igen. Duktiga tjejen! 
 
Mina tips för box rädda hästar (Eller osäkra då)
♥ Ha mycket spån/halm/pellets eller vad den står på.
♥ Ha mat i krubban/hinken när hästen kommer in.
♥ Skäll inte på hästen utan lugna den i stället.
♥ Se till så att hästen har hö (ensilage etc.) innan den kommer in.
♥ Visa din häst att det inte är acceptabelt att gå över dig på in/ut väg eller inne i boxen.
♥ Du får först in/ut ur boxen.
 
 

Magsjuka på G

åh, that feeling när du vet att det snart är din tur. Amanda och pappa kom hem nyss för att Amanda har spytt på skolan, nu är det bara att vänta på min tur. Och mamma är liksom inte ens hemma, och tänk om Diabetetsen krachar som det gjorde förr förra gången så jag började krampa och fick ligga på sjukhus? Shiet, hoppas jag slipper, men det brukar jag inte. Jaja, tidig vinterkräksjuka tänker ni då. Fast nej, jag kommer få det två gånger nu på höstterminen, får det ALLTID tre gånger om året, thats it. Så om ni undrar varför jag slutar blogga så kan det vara för att jag är däckad i soffan framför dåliga tv serier och spyr ♥ Ha d.
Gammal bild på när jag badar i ån på midsommar, kallt som ett ord. haha.

Kikar på häst grejer

 
Kikar runt efter saker till Tiara, har hitils hittat dessa:
mest för skojs skull, fast hon har redan en men endå.. haha så go! (my one)
 

Regn täcke från Hööks, dö fint! (Tiara ska få den)
Müsli utan havre från mustang, grymt. Tiara älskar det också. Och hon kan inte käka havre, hon bilr helt konstig och typ ja, som ett barn med socker chock.
 
 
 

sjuk

Jag har sovit 3 timmar i natt pågrund av den där jävla diabetes.. Gick och la mig 05.30, vaknade 9.02 och tog ett blodprov, så har jag 23? Så Mamma kom och hämtade mig, fattar inte ens att jag lever tänkte jag säga men sa det.  Rekord på att inte sova iallafall.. Och som mpricket över i:t så känner jag mig jätte sjuk så blir ingen skola i morgon , och det är så jobbigt för dom är stenhårda i 8:an typ att man måste få UPPGIFTER (?) för att man är hemma typ två dagar, sick men. I morgon ängnar jag åt att sova, baka och kolla vöer tiara, sen sova. 
 
Ha d bra, ska sätta på en film nu och chilla, godnatt alla.
min dag i färger